counter create hit

مطالب مرتبط:

ممنوعیت عکسبرداری از ورزش زنان تکذیب شد

نخستین موفقیت رسمی سوریه در انهدام جنگنده رژیم اسرائیل در چهار دهه/ هشدار روسیه به طرفین منازعه/درخواست اسرائیل برای میانجیگری و مداخله روسیه و آمریکا مقایسه دولت هاشمی و خاتمی و احمدی نژاد/روایت علم‌الهدی از نص صریح قرآن ...

کاراته انتخابی تیم ملی؛ نفرات برتر نوجوانان، امید و کاتا شناخته شدند

کاراته انتخابی تیم ملی؛ نفرات برتر نوجوانان، امید و کاتا شناخته شدند

کاراته انتخابی تیم ملی؛ نفرات برتر نوجوانان، امید و کاتا شناخته شدند ورزش > کشتی و رزمی - همشهری آنلاین:در سومین روز از پیکارهای کاراته انتخابی ت ...

گوشه ای از زندگی نامه شهید قاسم اسفناک

گوشه ای از زندگی نامه شهید قاسم اسفناک

به گزارش جهان نیوز، حماسه دفاع مقدس روز به روز بالنده تر شد و جوانان ما چونان کوهی استوار در برابر تهاجم دشمن ایستادند. مقدس ترین و با ارزش ترین استقامت، دفاع از عقیده است و بدون شک دوران هشت ساله جنگ تحمیلی عراق علیه ایران از افتخارات بزرگ و بی نظیر ایران ا ...

گوشی هواوی P20 احتمالا ۳ تا دوربین دارد

گوشی هواوی P20 احتمالا ۳ تا دوربین دارد

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : با رونق گرفتن گوشی‌های مجهز به دوربین دوتایی، بسیاری از مشتریان تمایل دارند تا این نوع گوشی‌های پرچم‌دار را تهیه کنند. نوت ۸ و آیفون X از جمله گوشی‌های پرچم‌دار با دوربین دو ...

عکس بدل ایرانی مسی با بدل ایرانی رونالدو!

مدتی است که بازار داغ عکس بازی با بدل های ایرانی چهره های سرشناس دنیا فروکش کرده اما این تصویر یکبار دیگر رونق بخش چنین عکس هایی خواهد بود. بدل های ایرانی رونالدو و مسی که دومی برای دیدار با لئو مسی تا بارسلون و نوکمپ هم رفت اما با بی محلی اصل آرژانتینی روبرو شد. ...

طرح سوالات چالشی توسط علی کریمی ؛ وقتی کریمی مدرک مربی تیم ملی را زیر سوال برد!

کلیپی از برنامه نود شبکه سه روز دوشنبه ۲۳ بهمن ۹۶ که در بخش مناظره جنجالی خود، به سوال علی کریمی در خصوص اخراج مربیان ایرانی از تیم ملی توسط کارلوس کی روش پرداخته است. در بخشی دیگر از این مناظره، در خصوص مدرک مربیگری سباستین نیز سوالاتی مطرح شد. ...

گوشه ای از زندگی نامه شهید علیرضا اربابی

گوشه ای از زندگی نامه شهید علیرضا اربابی

به گزارش جهان نیوز، حماسه دفاع مقدس روز به روز بالنده تر شد و جوانان ما چونان کوهی استوار در برابر تهاجم دشمن ایستادند. مقدس ترین و با ارزش ترین استقامت، دفاع از عقیده است و بدون شک دوران هشت ساله جنگ تحمیلی عراق علیه ایران از افتخارات بزرگ و بی نظیر ایران ا ...

برانکو بالاخره در مورد مسلمان اعتراف کرد

برانکو بالاخره در مورد مسلمان اعتراف کرد

سر مربی تیم فوتبال پرسپولیس به مسئولان باشگاه پرسپولیس یادآور شد که باید قرارداد محسن مسلمان را تمدید کنند. درخواست برانکو برای قرارداد مسلماندرخواست برانکو برای قرارداد مسلمان , گفته می شود برانکو ایوانکوویچ سر مربی تیم فوت ...

واکنش فدراسیون کشتی به خبر محرومیت مادام العمر علیرضا کریمی: محرومیت کریمی، مربی او و فدراسیون قابل پیش بینی است اما هنوز چیزی به ما اعلام نشده

واکنش فدراسیون کشتی به خبر محرومیت مادام العمر علیرضا کریمی: محرومیت کریمی، مربی او و فدراسیون قابل پیش بینی است اما هنوز چیزی به ما اعلام نشده

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : «حمید بنی تمیم » نایب رییس فدراسیون کشتی خبر محرومیت مادام العمر «علیرضا کریمی» آزادکار تیم ملی را تکذیب کرد و گفت: هنوز حکمی در این رابطه صادر نشده است. به گزارش «انتخاب»، امروز در برخی از رسان ...

قهرمانی نفت مسجد سلیمان در لیگ برتر جودو کشور

قهرمانی نفت مسجد سلیمان در لیگ برتر جودو کشور

قهرمانی نفت مسجد سلیمان در لیگ برتر جودو کشور ورزش > کشتی و رزمی - همشهری آنلاین:رقابت های لیگ برتر جودو مردان کشور با قهرمانی ...

کشتی گرفتن قربانی با مامه تیام در تمرین استقلال

به نظر می رسد مهاجم جدید استقلال خیلی زود با همبازی هایش خو گرفته و بازار شوخی با او داغ است. کشتی گرفتن علی قربانی و مامه تیام در حاشیه تمرین استقلال سوژه عکاسان شد ...

آشنایی با باشگاه الهلال

آشنایی با باشگاه الهلال

آشنایی با باشگاه الهلال ورزش > فوتبال - همشهری آنلاین:باشگاه فوتبال الهلال (نادی الهلال السعودی) که در سال ۱۹۵۷ تأسیس شده است در شهر ریا ...

آموزش گام به گام به برنج همراه با راهنمایی

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

مواد اولیه: روغن و نمک به میزان لازم پودر زعفران مورد نیاز است پیاز (رنده شده) پایان رب انار (ترش یا شیرین بودن رب انار بر شما بستگی دارد) ۲ ایران ۳ و مهره زمینی نیم کیلو مرغ. ران یا فیله) ۱ کیلوگرم شکر ۲ ایران ۳ قاشق غذا خوری مواد اولیه مورد نیاز ۶ il ۷ نفر است.روش تهیه:اول متوسط پیاز اندازه یک نارنگی رنده درشت ، رنده. برای این کار می توانید از کانن یا سونی استفاده کنید. پیاز به خوبی و بی اهمیت خواهد داد حتی کیفیت به: سپس گردو را به پیاز اضافه کنید. من برای 4-5 نفر 250 گرم گردو استفاده می‌کنم. البته می توانید بسته به ذائقه و سایر عوامل از گردوی کمتری استفاده کنید. من خیلی از سس فسنجون خوشم میاد و زیاد میخورمش ولی بعضیا کمتر میخورن. فسنجون رسمی ینی یه تیکه مرغ خوشمزه داخل سسی از گردو و رب انار. اگه گردو کمتر بزنین سس کمتر خواهید داشت.گردو رو خوب آسیاب میکنم البته نه در حدی که خمیر بشه و به روغن بیافته. به پیاز ها اضافه میکنم و تفت میدم تا زمانی که بوی گردو بلند بشه و به اصطلاح خامی گردو گرفته بشه. وقتی گردو به این مرحله رسید دیگه بوی خامی نداره و آماده ست. داخلش آب کاملا سرد میریزم و اینجور به گردو شک وارد میشه و کمک میکنه تا روغنش در بیاد.چیزی که فوق العاده در پخت فسنجون مهمه زمان طولانی هست و شعله ملایم. چیزی بیش از ده ساعت زمان نیاز داره پس موقع پخت حواستون به برنامه ریزی و زمانبندی باشه. اینجا اولین باری هست که به گردو آب اضافه میکنیم. رنگش رو خوب ببینین و با تصاویری که در ادامه میبینین مقایسه کنین. رفته رفته گردو بیشتر و بیشتر روغن میندازه و تیره تر میشه. بازم تاکید میکنم فسنجون به زمان طولانی و شعله ملایم نیاز داره تا گردو تو این مدت روغن بندازه.تیرگی رنگ خورش هم از گردو هست و رب انار یه چاشنی برای خوش ماست. البته رب انار هم بسته به رنگش در رنگ خورش ما تاثیر میذاره ولی منظورم اینه که امروزه خانوما به دلیل عجله کردن یا فرصت نداشتن به گردو اصلا زمان نمیدن و همون اول رب میزنن و تیرگی خورششون از رب انار هست نه گردوی جا افتاده. یه موردی که استثنائا فقط در مورد خورش فسنجون داریم اینه که هر موقعی میخواییم بهش آب اضافه کنیم باید آب کاملا سرد یا حتی یخ باشه. اینجور به گردو کمک میکنیم تا روغنش رو پس بده و فسنجون جا افتاده و خوش آب و رنگی داشه باشیم.در ادامه عکس هایی از ساعات مختلف گرفتم و روند روغن انداختن و تعییر رنگ گردو رو میتونین ببینین. چ بعد از ساعت های طولانی گردو به کیفیتی که ملاحظه میفرمایین میرسه و در این مرحله من رب انار و شکر بهش اضافه میکنم. میزانش رو هیچ وقت اندازه نمیگیرم.میزان ترشی و طعم رب انار ها با هم فرق داره و طبع و ذائقه ها هم با هم فرق داره. پس من چشمی رب و شکر میزنم و بعد ده دقیقه میچشم و اگه احساس کردم رب بیشتر نیاز داره، اضافه میکنم یا مثلا شکر برای رب انار من از ترکیب رب انار خونگی که خودم درست کردم و رب انار که از شمال میخرم استفاده میکنم.رب انارای شمالی خیلی خوشمزه ن و یکی از مغازه دارا میگفت اینا انار خالص نیستن و ترکیب آلوچه جنگلی داخلش داره. خلاصه اینکه من همیشه از ترکیب این دو رب استفاده میکنم و طعمی فوق العاده دارن. این مرحله مرغ رو به خورشم اضافه میکنم. البته شما زمانبندی کنین و از قبل تر مرغ رو خوب سرخ کنین. مرغ رو قبلش با حرارت بالا داخل روغن خوب سرخ میکنم. حرارت بالا باعث میشه مرغ رویه ببنده و آب داخلش رو از دست نده و مرغ خشک نشه. و اینم بعد از یک ساعت که از گذاشتن مرغم داخل خورش میگذره. میبینین که کاملا جا افتاده و آماده ست. امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.